ERP Software

ERP Software

Maatwerk ERP software

 

Liqwise workflow management maakt complexe organisaties eenvoudig te controleren.

 

Liqwise is een workflow management systeem dat totaaloplossingen biedt op het gebied van procesbeheersing. Om uw organisatie effectiever te laten opereren aan de hand van uw organisatiedoelstellingen heeft u een systeem nodig dat dynamisch werkt en processen controleerbaar maakt. Liqwise zorgt ervoor dat complexe processen eenvoudig te beheren zijn.

Dynamisch karakter

Het karakter van Liqwise zorgt ervoor dat elke organisatie haar activiteiten dynamisch kan uitvoeren binnen de (bestaande) werkprocessen. Het resultaat is dat de communicatielijnen tussen medewerkers binnen een organisatie maar ook daarbuiten worden verkort, controles vooraf worden uitgevoerd en risico’s worden uitgesloten. De dynamische werking van Liqwise zorgt ervoor dat werkprocessen automatisch starten en beëindigen. Er ontstaat een causaal verband tussen de volgtijdelijke afhandeling van activiteiten binnen processen.

 

Eenvoud is de essentie van complexiteit

 

Liqwise is een ideaal workflow management systeem voor administratieve processen. Daarbij gaat het veelal om ondersteunende processen waar interne en/of externe communicatie plaatsvindt. Liqwise richt zich voornamelijk op MKB organisaties, zorginstellingen en lokale overheden. Daarnaast is Liqwise ook uitstekend te gebruiken voor het managen van ingewikkelde en complexe trajecten. Door processen te optimaliseren met het gebruik van Liqwise wordt er een gemiddelde tijdbesparing van 20% gerealiseerd.

 

Bij Liqwise hanteren we de filosofie ‘eenvoud is de essentie van complexiteit’. Dit is de basis van ons workflow management systeem. Het systeem wordt voor elke gebruiker ‘from scratch’ opgebouwd en zit daardoor als een maatpak. Liqwise is door de klant volledig naar wens te configureren. Ons systeem wordt ingericht aan de hand van de bestaande organisatieprocessen.

 

Voor meer informatie www.liqwise.nl